Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет ....... какво да я правя тая 146ца ....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

като си решил да правиш колата, после така или иначе ще трябва да направиш една диагностика, тогава ще ти кажат и за централата на еърбега.
    точка

Comment

Колега ако искаш мини тия дни да погледнеш може да имам с какво да помогна от към части..

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=51857
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Мерси acko88

За сега наи мн ми трябва една предна броня .....че без нея не мога да я дам да я прааат а facelift се оказа доста трудна за намиране ........
        sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001

Comment

Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщение
          Мерси acko88

За сега наи мн ми трябва една предна броня .....че без нея не мога да я дам да я прааат а facelift се оказа доста трудна за намиране ........
          Да бе вярно ли???

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Еми колега ...досега не ми се беше налагало да търся брони ........ и обиколих цяла софия ...ама няма ....... (възможно е да откривам топлата вода ......) ама пак казвам нов съм ...тва ми е 1вата алфа

Comment

виж в раздел "продава". ако тръгнеш от морга да ги купуваш тия неща, златна ще ти излезе.
              точка

Comment

Предната броня за новия фейс е кът.
                Аз къде ли не обикалях и звънях по телефона по цяла България и накрая се оказа, че при Италианеца има 2 оборудвани брони за по 150 лева.
                sigpic
                Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

На мен италянеца ми каза че няма ....... и благодарение на колегата acko88 се здобих с една За сега ми остана ...... : Ляв фар ...... и радиаторите ..... кулера ..... (даи боже да е само това ......... ) Ако някои има идеи и преложения за части да свирка ........

Comment

Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщение
                    Ако някои има идеи и преложения за части да свирка ........
                    Когато решиш звънкай,имам повечето неща
                    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Моля да не разводняваме темата, уговорките по търговската част на лични.
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

А някои ще може ли да ми обястни за airbega.....в смисъл г/д как работи каде има датчици от каде се задеиства и евентуално ако тръгна да го мсеням кои елементи ще трябва да се сменят .......

Comment

централата на еърбега е една кутийка точно под радиото. твоята ТРВ мисля че трябва да е. направо взимай една централа и 2-та еърбега от неудряна кола и това е.
                          точка

Comment

е ама нали трябват и някви пиропатрони на коланите .......
                            пък и един познат ми разправяше че после тряло в лицензиран сервиз да ми оживяват цялата система ......

Comment

нищо не ти трябва. няма такива патрони в коланите. има само една механика която при рязко дръпване блокира колана. ако не можеш да го освободиш смени и него.
                              в централата е всичко , тя е отделна система и еърбеците са директно вързани към нея. по принцип може да възстановиш и твоята, но употребявани вървят по 20-30 лв. откачаш акумулатора , сменяш двата бега и после централата и няма да ти свети и лампата на таблото.
                              точка

Comment

тя и сега не свети ....ама четох че отзад на таблото се слагат две крушки и те шунтират индикаторите на таблото и незнам дали не са сложени тря да погледна .....

Comment

Working...
                                X